De voordelen van arbeidsbemiddeling in de beveiliging

Met deze whitepaper bieden we u meer informatie over hoe arbeidsbemiddeling uw bedrijf kan ondersteunen en ontzorgen met het inplannen van beveiligingspersoneel.


Lees meer over het inplannen van personeel met en zonder arbeidsbemiddelingsbureau.

DOWNLOAD NU
MEER INFORMATIE

Wat staat er in de whitepaper?

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de beveiligingsbranche heb ik eind 2017 The Flying Dutchman @Work opgericht; een bemiddelingsbureau gespecialiseerd in beveiligingspersoneel.


De oplossing van de problematiek van het aantrekken en plannen van geschikt en gekwalificeerd beveiligingspersoneel is het uitgangspunt van mijn organisatie en mijn team van specialisten in de arbeidsbemiddeling.


Inplannen zonder arbeidsbemiddelingsbureau

Inplannen met arbeidsbemiddelingsbureau

Het verschil

Een klantcase

Een arbeidsbemiddelingsbureau iets voor mij?Doe de check!

Esmeralda Brand

Ondernemer en bemiddelingsspecialist in beveiligingspersoneel

Inhoudsopgave

DOWNLOAD NU

Inhoudsopgave

DE KRACHT VAN VERSCHIL

Maak kennis met ons team

We hebben al onze kennis en ervaring gebundeld om de leukste banen en geschikt personeel in de beveiliging te kunnen bieden. En daarbij zijn we graag net even anders dan een ander. Geen doorsnee bemiddelingsbureau dus. Wij blinken uit in de persoonlijke match. Of u nu als kandidaat op zoek bent naar een uitdagende beveiligingsopdracht. Of dat u als bedrijf op zoek bent naar een geschikte kandidaat. Wij bieden u juist door het persoonlijke contact de beste baan of kandidaat!

Wat anderen over ons zeggen...

De beveiligingsondernemer

"Toen ik merkte dat ik te veel tijd kwijt was aan aantrekken en inplannen van onze 4 weken planning, besloot ik naar een oplossing te zoeken.


Via-via kwam ik in contact met TFD@Work. Mede vanwege het specialisme van TFD@Work in onze branche, zag ik al snel in dat hier onze oplossing lag.


Nu we al een tijdje met hen samenwerken, zie ik echt dat wij hier intern ons voordeel uit halen.


Medewerkers beschikken over voldoende capaciteiten, kennis, kunde en vaardigheden, zijn ze gemotiveerd wat ook een positieve invloed heeft op het gehele beveiligingsteam. Ook hebben we zelf bepaalde wensen kunnen doorgeven.


De reiskosten van de beveiligers via TFD@Work zijn automatisch opgenomen in het vooraf gestelde uurtarief. Wij merken dat we goedkoper uit zijn dan toen ik het volledige personeelsbeleid verzorgde.


We zijn dankzij TFD@Work meer efficiƫnt waardoor ik meer tijd aan andere zaken kan besteden."

+50

Beschikbare vacatures

Beveiligers geplaatst

+850

Opdrachtgevers in Nederland

+100

Jaar actief

+5

The Flying Dutchman @ Work

Lelystraat 29b

3364 AH Sliedrecht Nederland

T: +31 184 743 102

info@tfdwork.nl